Rhinoceros XN18

Foto 1 van Rhinoceros XN18
Foto 2 van Rhinoceros XN18
Foto 3 van Rhinoceros XN18
Foto 4 van Rhinoceros XN18
Foto 5 van Rhinoceros XN18
Foto 6 van Rhinoceros XN18
Foto 7 van Rhinoceros XN18
Foto 8 van Rhinoceros XN18
Foto 9 van Rhinoceros XN18
Foto 10 van Rhinoceros XN18
Foto 11 van Rhinoceros XN18
Foto 12 van Rhinoceros XN18
Foto 13 van Rhinoceros XN18
Foto 14 van Rhinoceros XN18
1/14

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Tolhoek Machinery

Scharren 16
8517 HN Scharsterbrug

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRhinoceros
ModelXN18
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

De Rhinoceros XN18 is de mini-graafmachine waar je op zit te wachten. Direct leverbaar uit voorraad en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor je volgende project.

Deze machine is voorzien van een servo joystick armleuning bediening, waardoor je moeiteloos kan graafwerkzaamheden uitvoeren. De krachtige KUBOTA D902 motor zorgt voor betrouwbaarheid en prestatie, terwijl de extra hydraulische functies en het S-systeem snelwissel je de veelzijdigheid geven die je zoekt.

Er is rekening gehouden met je comfort door de toevoeging van een comfortabele stoel. De LED-werkverlichting zorgt ervoor dat je ook in het donker door kan gaan. Qua efficiëntie is deze machine ook een winnaar, met een brandstofverbruik van om en nabij de 3 liter per uur en een opbrengst van het hydraulische systeem van 55 l/m.

Bovendien komt de Rhinoceros XN18 met een dieplepel bak, zwenkgiek en schuifblad, klaar voor elke klus. En dat niet alleen: de machine kan ook geleverd worden met een Vlemmix aanhanger.

Er zijn financiering en lease mogelijkheden beschikbaar. Wil je je machine uitbreiden? Overweeg dan een brede graafbak, een sleuvenbak, een riptand, een kantelbak of een hark. Voor alles is een meerprijs mogelijk.

We bieden ook de mogelijkheid tot inruil. Prijzen zijn exclusief btw. Wil je beginnen en deze machine zelf ervaren? Je bent van harte welkom op onze locatie voor meer informatie of een bezichtiging. Maak van de Rhinoceros XN18 jouw nieuwe krachtpatser.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen12 kw
Gewicht1700 kg