EasyLift R 160 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1 van EasyLift R 160 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 2 van EasyLift R 160 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 3 van EasyLift R 160 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Foto 4 van EasyLift R 160 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasyLift
ModelR 160 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Deze gloednieuwe Easylift R160 Spinhoogwerker is perfect voor al je klussen op hoogte. Met een werkhoogte van maximaal 16 meter en een zijdelings bereik van 7,5 meter, helpt deze machine je zelfs de meest lastige plekken te bereiken.

Ondanks zijn hoogtebereik is deze hoogwerker verrassend compact en mobiel. Met zijn eigen gewicht van 2100 kg, transportafmetingen van 4,2 x 0,89 x 1,95 meter en een stempelafmeting van 2,80 x 2,80 meter is deze machine makkelijk te vervoeren en op te stellen.

De manbak, met een maximale capaciteit van 200 kg, is 180 graden draaibaar en voorzien van een JIb arm. Dit zorgt voor een extra groot werkgebied en maakt de machine veelzijdig inzetbaar.

De Easylift R160 kan worden aangedreven door een Honda benzine motor of een 230V elektromotor. Daarbij zorgt het verstelbare rijwerk voor een stabiele en veilige werkomgeving. Met stroom, lucht, en water aansluitingen direct in de manbak, heb je altijd alles bij de hand voor je werkzaamheden.

Optioneel kun je de machine uitrusten met onder andere een Hatz dieselmotor, lithium accu aandrijving voor 100% elektrisch en emissievrij werken, non-marking tracks, bedrijfskleuren, een radiograaf, afstandsbediening en een stempelautomaat voor zelfnivellering.

Zou je graag jouw oude machine inruilen? Of heb je hulp nodig met het transport van deze hoogwerker? Dit is allemaal bespreekbaar, neem hiervoor contact met ons op. Een financiële lease van deze machine is eveneens mogelijk.

Kies voor flexibiliteit, gemak en veiligheid met de Easylift R160 Spinhoogwerker.

Vergelijkbare machines