Liebherr LTM 1130-5.1 Hefcilinder / Boom cylinder

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2003

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLiebherr
ModelLTM 1130-5.1 Hefcilinder / Boom cylinder
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een mobiele kraan om je projecten naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben precies wat je nodig hebt. Deze Liebherr LTM 1130-5.1, een betrouwbare mobiele kraan, beschikt over een onlangs gereviseerde boomcilinder. Uniek in zijn soort, biedt deze kraan de kracht en flexibiliteit die je nodig hebt voor je bouwprojecten.

Met zijn CE-markering voldoet dit model aan alle EU-normen en -voorschriften, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een veilig en betrouwbaar stuk gereedschap in handen krijgt. Onthoud dat de weergegeven prijs exclusief BTW is, maar vergeet niet dat een investering in deze kraan op de lange termijn een slimme financiële beslissing is.

Het referentienummer voor deze specifieke kraan is 00030676, en het serienummer is 'obl'. Vol rijke geschiedenis en met een gereviseerde boomcilinder, combineert deze Liebherr precisie en duurzaamheid, waardoor het je ideale bondgenoot is op de bouwplaats.

Wacht niet langer en haal deze Liebherr LTM 1130-5.1 in huis. Hij wacht erop jouw bouwprojecten naar nieuwe hoogten te brengen.