Giga power Road Marking Machine

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga power
ModelRoad Marking Machine
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Maak kennis met de Giga power 860, een road marking machine die de kracht heeft om snel en efficiënt te leveren. Met de line thickness die varieert tussen 15 en 20 CM, past deze machine zich makkelijk aan aan jouw projectbehoeften.

Aangedreven door een robuuste Honda GX 160 motor, biedt deze machine de betrouwbare prestaties die je van het merk Giga power kunt verwachten. Het sterke en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat deze machine waar voor je geld biedt.

Dit stuk equipment is een asfaltfrees, speciaal ontworpen om te werken met asfalt. Het maakt het ideaal voor gebruik op wegenbouwprojecten en andere toepassingen waar duurzaam asfalteren noodzakelijk is.

Bovendien is deze machine voorzien van een CE-markering. Dit betekent dat het voldoet aan de essentiële gezondheids- en veiligheidsvereisten zoals bepaald door de Europese wetgeving. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze machine veilig is om te gebruiken.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie, neem een kijkje naar het referentienummer 00032287 en het serienummer RW20230720.

Zoek je een asfaltfrees die je niet in de steek zal laten, overweeg dan de Giga power 860 road marking machine. Deze machine heeft de krachtige prestaties, duurzaamheid, en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Vergelijkbare machines