Hitachi ZX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

1.079 uur

2021

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHitachi
ModelZX
Bouwjaar2021
ConditieGebruikt
Draaiuren1.079 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een solide en betrouwbare graafmachine? De Hitachi ZX10U-6, bouwjaar juni 2021, is klaar om dienst te doen op jouw volgende project.

Deze machine is uitgerust met een milieuvriendelijke Stage V motor en biedt servo bediening voor precieze controle. Nog beter, het is voorzien van een drukloos retour systeem, wat de efficiëntie en het gemak van jouw werkzaamheden drastisch kan verhogen.

Een andere handige feature is de aanwezigheid van een mechanisch snelwissel CW00 systeem. Daarnaast wordt deze graafmachine geleverd met een slotenbak van 100 CM breed.

De Hitachi ZX10U-6 is onlangs door onze specialisten volledig nagelopen en kan letterlijk weer jaren mee. Niet voor niets is de machine helemaal speling vrij gemaakt.

Een aanpasbaar onderstel geeft je de mogelijkheid om de breedte af te stemmen op je behoeften - ideaal voor die nauwere ruimtes, met minimum 76 CM en maximum 100 CM instelbaarheid.

Wat betreft de sprockets, deze zijn nog in perfecte staat met een score van 100%. Je krijgt dus een machine die klaar is voor actie, zonder extra onderhoudskosten.

Voor de exacte locatie van de machine, neem even contact op met onze vertegenwoordiger.

Netjes onderhouden, uitgebreid uitgerust, en gebouwd om lang mee te gaan - de Hitachi ZX10U-6 heeft alles wat je nodig hebt in een graafmachine.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Vergelijkbare machines