Hitachi ZX

Foto 1

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHitachi
ModelZX
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik in de wereld van efficiëntie en kracht met deze Hitachi ZX 38U-6 graafmachine. Deze machine, mooi afgewerkt en compleet, biedt een scala aan functies die zijn ontworpen om jouw arbeid te versnellen en te vergemakkelijken. Met de hydraulische snelwissel CW05, ben je in staat om snel en gemakkelijk van opzet te veranderen, waardoor je tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Dubbele proportionele bediening via joysticks maakt het manoeuvreren met deze machine een fluitje van een cent. Ook zijn er 2 werklampen aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde gemonteerd, evenals 2 extra werklampen op de giek, waardoor je altijd een helder zicht hebt op je werkgebied, ongeacht de lichtomstandigheden.

Bovendien is de machine voorzien van een zwaailamp en Wiejelo centraal smeersysteem, wat zorgt voor een soepele, onderhoudsarme werking. De Hitachi ZX 38U-6 wordt geleverd met een opschoonbak van 120 cm, dieplepelbak van 50 cm en een banaanbak van 25 cm, zodat je gereedschap hebt voor elke klus.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze vertegenwoordiger voor de actuele locatie van deze machine. Laat de Hitachi ZX 38U-6 jouw werklast verlichten en je productiviteit verhogen.

Opties

  • Airconditioning
  • Hydraulisch snelwissel