Caterpillar D8T - CE Certified / New Undercarriage BERCO

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
Foto 21
Foto 22
1/22

9.422 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCaterpillar
ModelD8T - CE Certified / New Undercarriage BERCO
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren9.422 uur

Omschrijving

De Caterpillar D8T bulldozer is er klaar voor om voor jou aan de slag te gaan. Met een sterke rupsaandrijving en een gloednieuw BERCO onderstel is deze machine klaar voor elk terrein. Met de CE-markering weet je dat deze machine aan alle Europese veiligheidseisen voldoet.

De bulldozer, gebouwd in 2019, verkeert in uitstekende staat en is helemaal voorbereid op de volgende klus. Hij heeft slechts één vorige eigenaar gehad, waarvan de volledige geschiedenis bekend is. Deze degelijke machine heeft altijd in Nederland gewerkt en is nauwkeurig onderhouden, wat de betrouwbaarheid en kwaliteit ten goede komt.

Hij is voorzien van een enkele scherpe ripper en is uitgerust met een emissieniveau van Tier 4 - Final. Maar dat is niet alles, ook aan het uiterlijk is gedacht. De machine is volledig opnieuw geschilderd volgens CAT herbouw standaarden. Mocht je hier beeld bij willen hebben; de foto's van voor het overspuiten zijn op aanvraag beschikbaar.

Dus wil je een machine die betrouwbaar, kwalitatief en krachtig is? Dan is de Caterpillar D8T wat voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging. Laat deze kans niet liggen om deze eerste klas machine met een onberispelijke service geschiedenis en gloednieuw onderstel onderdelen in je bezit te krijgen.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen294 kw
Gewicht39423 kg

Vergelijkbare machines