Giga power LT-W30GF 37.5KVA open set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga power
ModelLT-W30GF 37.5KVA open set
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige generator voor je projecten? Dan zou deze generator van Giga Power met het type LT-W30GF wellicht de machine zijn die je zoekt. Met een vermogen van 37.5KVA en een stabiele elektronische output van 30.1kW, is deze generator uitstekend uitgerust om aan jouw behoeften te voldoen.

Deze generator biedt een nominaal voltage van 400V/230V, een huidige rating van 54A en een frequentie van 50Hz. Dit betekent dat je kunt rekenen op een constante, betrouwbare stroomtoevoer voor je apparatuur. Door het toerental van 1500 tpm, kun je verzekerd zijn van een krachtige en efficiënte werking.

De motor van de generator is van het merk Weifang Power en heeft het model ZH4100D. Het is een dieselmotor met 4 cilinders, wat betekent dat de generator zowel betrouwbaar als efficiënt is. Het brandstofverbruik is laag, namelijk tussen de 2.5 en 3 liter per uur.

De generator komt in de kleuren grijs, wit, en blauw wat voor een professionele uitstraling zorgt. De generator is ook uitgerust met een geautomatiseerd controlesysteem en een loodzuuraccu van 60A/2 wat zorgt voor een optimale gebruikservaring.

De generator komt met een standaard configuratie. Hierdoor kan je hem makkelijk integreren in bestaande setup.

Tot slot: het merk van de generator is Shanghai Duning, een betrouwbare naam in de wereld van krachtige machines. Dus, wees gerust, met deze generator investeer je in kwaliteit en duurzaamheid.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Het referentienummer van deze generator is 00031759, het serienummer is DG2212305.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen30 kw

Opties

  • Open verzameling

Vergelijkbare machines