Giga power YT-W16GF silent set

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiga power
ModelYT-W16GF silent set
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Zoek je een betrouwbare en krachtige generator? Neem dan eens een kijkje bij deze kwalitatief hoogwaardige generator van Giga Power. Het betreft het model YT-W16GF, een apparaat die uitblinkt in performance en handigheid.

Deze Giga Power YT-W16GF levert een uitstekend vermogen van 20 KVA, wat gelijkstaat aan een unit power van 16 KW. Naast deze krachtige prestatie heeft deze generator een rated power factor van 0.8, waardoor je gegarandeerd bent van een efficiënte bediening en energiezuinigheid.

Bovendien biedt de generator een stabiele output voltage van 400V bij een stroom van 28.8A. Deze specificaties maken het een ideale keuze voor verschillende toepassingen waar een betrouwbare en sterke stroomvoorziening vereist is.

De Giga Power YT-W16GF werkt op een frequentie van 50Hz en levert een constante snelheid van 1500rpm. Dit draagt bij aan het vermogen van de generator en staat garant voor langdurige en stabiele prestaties.

Het design is ook een sterke punt van deze generator. Met zijn rustgevende witte en gele kleur, past deze machine in vrijwel iedere omgeving. Verder wordt deze generator aangedreven door een duurzame diesel YUNNEI-motor, model YN25GB, die een vermogen heeft van 21KW. Deze motor is voorzien van vier cilinders, wat bijdraagt aan een soepele en efficiënte werking.

Tot slot bevat deze generator een sterke 45A/1 lood-zuur accu, waardoor de generator altijd klaar is voor onmiddellijk gebruik.

De getoonde prijs is exclusief BTW en het referentienummer van deze generator is 00031660 en het serienummer DG2211031.

Maak je werkzaamheden gemakkelijk en aangenaam met deze Giga Power YT-W16GF generator. Een ideale keuze voor wie betrouwbaarheid en kracht wenst in alle omstandigheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen16 kw

Opties

  • Gecontaineriseerd

Vergelijkbare machines